Бухгалтерские услуги

Бухгалтерские услуги

  • Бухгалтерские услуги
  • Пн 09:00 - 18:00

  • Вт 09:00 - 18:00

  • Ср 09:00 - 18:00

  • Чт 09:00 - 18:00

  • Пт 09:00 - 18:00

  • Сб Вихідний

  • Вс Вихідний

  • Бухгалтерские услуги
Рейтинг

0

Компетентность
0 балів
Пунктуальность
0 балів
Дружелюбие
0 балів
Цена/качество
0 балів



Я мабуть був би нещирим, якби стверджував, що коли я заснував цей бізнес у 2000 році, у мене було цілковите бачення того, яким чином потрібно будувати професійну фірму. В нас не було досвіду, хоча б тому, що в той час бухгалтерський аутсорсинг був цілковито новим явищем для України. Протягом кількох перших років ми наполегливо працювали, аби переконати ринок у перевагах послуг професійної бухгалтерської фірми, отримати перших клієнтів, розбудувати сильну команду кваліфікованих фахівців.
 
Наприкінці 2014 року, після семи років роботи фінансовим менеджером у корпоративних структурах, я повернувся до керівництва Першою Консалтинговою Компанією з твердим переконанням, що успішний бізнес – це не питання грошей. Успішний бізнес – справа життя його засновників, він має базуватися на переконаннях та філософії.
 
Філософія Першої Консалтингової Компанії базується на трьох речах:

  • Партнерство
  • Повага та довіра
  • Досконалість

Партнерство

Ми розглядаємо нашу роботу як дещо більше, ніж просто надання консалтингових та бухгалтерських послуг. Ми дивимося на своїх клієнтів як на бізнес-партнерів, тому їхній успіх – це також і наш успіх, і ми зростаємо та розвиваємося разом з вами.
Наша місія – допомагати нашим клієнтам підняти їхній бізнес на вищий ступінь. За допомогою чого ми це робимо? Це – кращі управлінські рішення, оптимізація бізнес-процесів, надання своєчасної та достовірної фінансової інформації, якісне фінансове та податкове плануваннябізнес-планування, та багато інших інструментів успіху з арсеналу досвідчених фахівців.
 

Повага та довіра

Моя мета і моє завдання як керівника – зробити Першу Консалтингову Компанію найбільш комфортним місцем для роботи. Тому взаємини між членами нашої команди будуються на основі поваги до кожного та взаємної довіри. Ми дослухаємося до думки кожного, чи це керівник, чи молодший спеціаліст.
Ми переконані, що саме повага та довіра є передумовою довгострокового успіху. І ми так само ставимося з повагою до інтересів наших клієнтів, і прагнемо заслужити на їхню довіру.
 

Досконалість

Хоча усі наші ключові фахівці мають багаторічний досвід успішної роботи у сфері корпоративного управління, фінансів, бухгалтерського обліку, але ми певні, що цього замало, аби залишатися на вістрі сучасних знань та передових практик. Тому наша політика передбачає постійне та регулярне навчання, обмін досвідом та підвищення професійного рівня всіма членами нашої команди.
Ми переконані, що професіонали мають навчатися протягом всього свого життя, постійно відшліфовуючи свої навички та розширюючи своє професійне бачення. Інвестиції компанії в навчання та професійний розвиток наших фахівців – це інвестиції в успіх наших клієнтів, так само, як і в успіх нашої компанії. Саме тому нашим слоганом є «Наші знання – Ваш прибуток».
 
Якщо ви поділяєте наші погляди, ми будемо раді бачити вас серед наших клієнтів. Дякую за інтерес до нашої компанії, та вважатиму за честь особисто обговорити з вами співробітництво.
 
З повагою,
Станіслав Бут
Засновник та керівник компанії

Бухгалтерские услуги: нема відгуків , відгук , відгука , відгуків

нема відгуків , відгука показано , відгуків показано , відгуків показано

Бажаєте залишити відгук про Компанію "Бухгалтерские услуги"?

Додати відгук

вул. Шевченка, 10, Днепр

Блог